sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tennistunteja Nokialla, Pirkkalassa, Tampereella tamperelaisen tennisvalmentaja Olavi Lehdon opissa. Tervetuloa tenniskursseille 044-3380291 tai sähköpostise mieluummin

Tennistunteja Nokialla, Pirkkalassa, Tampereella, Hämeenlinnassa etc hakunanne.

Tarjoan palveluksiani erilaisille yhteisöille urheiluseuroista, koululaisryhmiin, julkisyhteisöille, yrityksille ja tarpeen mukaan yksilöllisesti.
Kiitoksia etukäteen yhteydenotostanne 

to: tennisvalmentaja@gmail.com 
Puhelin: 044-3380291

Nokian tennisvuoroja voi metsästää monella tapaa, mutta tässä olisi nyt tarjous yliveto vuodenajoista riippumatta.
Tarjolla seuratennistä, yksityisvalmennusta aivan kuten markkinatalouteen kuuluu. Asiakas on oikeassa valitessaan mitä haluaa?

Tennisvalmentaja tennisopettaja Olavi Lehto tulee tarvittaessa Hämeenlinnaan, Helsinkiin, Mikkeliin, Vantaalle, Espooseen markkinatalouden lakien mukaisesti kun vain hinnasta päästään sopimukseen.


Kootkaa oma tennisryhmä esim. 4-6 tennisoppilasta niin hinta pysyy kohtuullisena ja valmentajan kannattaa tulla pidemmällekin. Paikkakunnallanne jos mahdollista niin kerralla 1.5 -2 tuntia kerrallaan valmennusta ryhmällenne.


Maksuksi käy myösmartumsetelit, mikäli työyhteisöstänne useampi haluaa niillä maksaa. Yhden takia en viitsi ryhmässä nähdä vaivaa ko. setelien keruulla, joten pääsääntöisesti käteismaksu nopein ja selkein.

Tennistuntien hinta:
2-4 tennisoppilasta 20 € / tennisoppilas
5-6 tennisoppilasta 16 € / tennisoppilas
------------------------------------------------ 



Tampereen Hervannassa Hervannan kuplahallissa vain rontin 20-30 min päässä nokialaisille varmasti tennisvuoroja jollei Kaarihalliin pääse
---------------------------------
Mikäli koululuokkanne, lukioryhmänne, yliopistoryhmänne haluaa seuratennistä se onnistuu samoin kuin yhteisö- ja yksityisvalmennuskin kulloistenkin yhteisten pelisääntöjen mukaan, joko julkisyhteisölaskutuksena tai yksityisryhmänä kulloisenkin tilauksen sopimusehtojen mukaisesti.

Tällä hetkellä otetaan haastetennisotteluita vastaan ja vietetään kivaa sunnuntaisin klo 12-13. Tarkistakaa sähköpostilla tilanne ja onko tilaa ottaa ryhmävalmennukseen
http://tenniksen-alkeiskurssi.blogspot.com



-----------------------------

------------------------------------------------

-------------
Tarttukaa tennistarjoukseemme kuten varpushaukka saaliiseensa. 
Varmana kohteeseen ja nautiskellen ;) .. antamaan pallolle kyytiä ja keholle kaipaamaansa liikuntaa







Vuodenaikojen mukaan joko sisällä tai ulkona. Tennispallon lyöntikorkeus tennisverkolla hyvä muistaa oheisen mukaan:



------------------------------------------
http://tennistunteja-nokialla.blogspot.com
-----

Ei kommentteja: